Over Food Health and Happiness

foto kim.jpg

 

Welkom op Food Health and Happiness, leuk dat je mijn blog bezoekt! Mijn naam is Kim en ik geniet iedere dag van lekker en gezond eten. Ik sta graag en vaak in de keuken om lekker te koken en te bakken, ik ga graag naar yoga en hou van gezellige momenten met vrienden en familie.

Ruim 8 jaar geleden besloot ik van de een op de andere dag te stoppen met het eten van vlees. Het voelde niet goed meer en ik merkte al gauw dat het de juiste keuze was. Ik ben gezonder en bewuster gaan eten, ben meer gaan bewegen en in de loop der tijd ben ik 20 kilo afgevallen.

Eind maart 2017 ben ik overgestapt op een plantaardige levensstijl en dit voelt zo goed. Het is even opnieuw de weg vinden en ik vind het dan ook leuk om mijn recepten hier te delen. Ik hoop dat je geïnspireerd raakt en met veel plezier mijn blog leest!

Geniet van het lezen, koken, bakken en eten!

Wil je meer weten, heb je vragen/ suggesties of wil je samenwerken? Stuur een mailtje naar foodhealthandhappinessblog@gmail.com

 

Volg mij ook op:

Facebook: http://www.facebook.com/foodhealthandhappiness

Instagram: http://www.instagram.com/foodhealthandhappiness

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s