Hotspot – By Lima in Haarlem

IMG_5015[1].JPG

 

Eindelijk….eindelijk heb ik hier geluncht….By Lima in Haarlem! Deze Hotspot stond al zo lang op mijn wish-list, maar omdat Haarlem niet naast de deur ligt kwam het er steeds niet van. Maar nu dus wel ennnn….By Lima is leuk!! Ik ging voor een broodje pittige zoete aardappel-hummus met avocado en mango-ananas salsa en deze was heel erg lekker! Glaasje verse Jus D’orange erbij, yumm!

 

FullSizeRender[3].jpg

 

By Lima is van mening dat een gezonde en duurzame levensstijl het leven zoveel mooier maakt! Wauw….ik sluit me hier bij aan!

Ze maken bijna alles zelf in de keuken en ze werken zoveel mogelijk met biologische seizoensproducten van lokale leveranciers.  E-nummers en geraffineerde suikers worden zoveel mogelijk vermeden.

 

FullSizeRender[2]

 

Je kunt bij By Lima terecht voor ontbijt, lunch, diner of voor een kopje koffie, thee en deze goddelijke taartjes! Ook kun je aanschuiven voor een biologisch wijntje, een biertje of een lekkere cocktail. Mocht je een van de Vegan & Glutenvrije To-Die-For taarten willen bestellen, dat kan via de website. Misschien is het maar goed ook dat ik niet in de buurt woon haha!

Bij elk gerecht op de kaart wordt vermeld of deze vegetarisch, vegan of glutenvrij is, of dat deze optie mogelijk is….fijn!

 

FullSizeRender[4].jpg

 

Op de website van By Lima kun je terecht voor gave theepotten, bordjes, schalen en vintage vondsten, hoe leuk! Ook de postcards zijn geweldig!

By Lima is 7 dagen per week geopend en bevindt zich op de Zijlstraat 65 in Haarlem. Mocht je in de buurt zijn dan wil je hier heen!

 

FullSizeRender[1]

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s