Hotspot – Tent 6 in Zandvoort aan Zee

FullSizeRender[1]

 

Afgelopen weekend was ik in Zandvoort aan Zee….eigenlijk in Bloemendaal aan Zee maar we zijn over het strand van Bloemendaal naar Zandvoort gelopen om daar lekker te gaan lunchen. We kwamen uit bij Tent 6 en dat bleek een hele goede keus te zijn!

Wat een leuke plek zeg!

 

Tent 6 is van eind februari tot half oktober geopend voor ontbijt, lunch en diner. Ze werken met veelal lokale, gezonde en dagverse producten die vaak biologisch zijn….daar hou ik van!

Je kunt er ’s morgens terecht voor een lekkere smoothie, yoghurt met granola of pancakes. De lunch en het diner zijn Mediterraans georiënteerd. Dit varieert van Oerbrood met makreel of kip tot aan Vissoep of Gepofte Aubergine tijdens de lunch. Ga je dineren? Denk dan aan Gamba’s, gegrilde Halloumi of een Black Angus Burger. Ook is het mogelijk om samen met je tafelgenoten een ‘Proeverij van de Plank’ te bestellen, je deelt dan alles samen, leuk!

Maar ook als je plantaardig eet, zoals  ik, kun je hier prima terecht!

Je kunt bij mooi weer heerlijk buiten zitten op het mooie terras gelegen op het strand, aan zee. Het zonnetje liet zich nu nog niet zien, dus nadat we buiten een wijntje gedronken hadden zijn we naar binnen toe gegaan. Bij binnenkomst staat de open haard aan en de sfeer is goed, de bediening is gezellig en het eten….heer-lijk!

 

Op mijn bord….ik koos voor de Vegan Salade met bieten, linzen, radijs, ingelegde rode ui, walnoten en een mosterdsaus. Vers oerbrood erbij, dit is genieten.

FullSizeRender[2].jpg

 

 

Op de kaart staan taarten van De Groene Zusjes en nu was dit de Choco-Salted-Caramel-taart….vegan….dus ja, die moest ik proeven. Dit is een van de beste vegan taarten die ik op heb, echt wat lekker zeg!

FullSizeRender[4]

 

 

Mocht je dus in Zandvoort zijn en op zoek zijn naar een gezellige strandtent waar je goed kunt eten, gezellig kunt zitten en gelegen op een mooie locatie….ik zou hier zeker een kijkje nemen!

FullSizeRender[5]

IMG_8215[1]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s