Rens Kroes’ Breakfast Cake

breakfast cake.jpg

Dat gezonde tussendoortjes zelf maken niet veel tijd hoeft te kosten, bewijst dit recept van Rens Kroes. Haar Breakfast Cake is lekker als ontbijt of gezond tussendoortje en staat binnen 15 minuten in de oven….ideaal! Je kunt hier met z’n tweeën zo’n 4-5 dagen mee doen. Ik bak deze cake dus vaak op zondag zodat we de hele week een stuk af kunnen snijden, jammie!

Ingrediënten 
120 gram havervlokken
4 grote bananen
4 eieren
2 theelepels kaneel
1 vanillestokje
2 handjes gedroogde moerbeien-gojibessen mix

Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe alle ingrediënten, behalve de moerbeien-gojibessen mix, in de keukenmachine en mix tot de inhoud dik en romig is. Voeg de moerbeien-gojibessen mix toe en roer even goed door. Doe vervolgens het mengsel in een cakevorm, ingevet met kokosolie als je geen flexibele cakevorm hebt en zet in de oven. Bak de Breakfast Cake in 25 minuten gaar.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s